Arena Open Air – Techno party

Arena Open Air – Techno party

13. kolovoza 2016.

Zabavno ljeto u Areni Varaždin.

Arena Varaždin i Bistro Time Out pripremili su hrpu zanimljivih sadržaja za vruće ljetne večeri.

U subotu 13.8. od 21 sat, uz zvukove DJ-a zabavite se na Abundance techno partyu.

Nakon spektakularnog otvaranja i opće fascinacije ekipe nedavnim AbunDance-om u Areni Varaždin, vjerojatno se nećete iznenaditi da priča dobiva novo poglavlje. Produkcijski aspekt nema potrebe isticati jer, naravno, nemamo namjeru spuštati letvicu kvalitete te ćemo takvu razinu zadržati i dalje.

Naglasak ćemo staviti na line-up koji, predvođen dvojicom headlinera, poprima elemente nadnaravnog! 🙂
Riječ je o HODAJUĆIM LEGENDAMA koje dobrih dvadeset godina ostavljaju otiske u techno povijesti i kroje njegovu budućnost, a svojim ostvarenjima predstavljaju nadahnuće svima koji istinski cijene i žive umjetnost techna!!

Pod okriljem portugalske techno institucije NAKED LUNCH, koja postavlja standarde na globalnoj razini, na sljedeći AbunDance u Arenu Varaždin dolaze nam A.Paul (PT) i Veztax (SLO)!!

[Line up]

AbunDance je platforma koju je 2012. pokrenuo DJ Nitevision NV. Središnja ideja je okupljanje ekipe koja ima jasna očekivanja kad je u pitanju ”PARTY” i u skladu s tim donosi izobilje svega što je potrebno da se ponovno uspostavi izvorni smisao tog koncepta – iskustvo koje potpuno obuzima i uranja sva naša osjetila u doživljaj trenutka. AbunDance ne postoji u linearnom poimanju vremenu, a manifestira se ovisno o stanju (techno) nacije.

http://nitevisionnv.wix.com/abundance