Baletna predstava Orašar u Varaždinu

Baletna predstava Orašar u Varaždinu

10. prosinca 2021.

Balet Orašar već je dugi niz godina jedan od klasičnih i najljepših načina za otkrivanje prave čarolije adventskog perioda i Božića. Predstavlja svečanu poslasticu za cijelu obitelj, a u Varaždin dolazi premijerno te ovim posjetom otvara ovogodišnju turneju renomirane baletne trupe Ukrainian Classical Ballet, koja će se u petak 10. prosinca predstaviti publici u Areni Varaždin.

Riječ je o božićnoj bajci koja je ispričana tradicionalnom baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija Petroviča Kovtuna.

Tradicionalna koreografija i prekrasna produkcija obogaćena modernim tehničkim rješenjima zadržava duh ovog baletnog klasika. Unikatna scenografska rješenja, impozantna dekoracija i kostimi te suvremene video projekcije ravnodušnim neće ostaviti ni najzahtjevniju baletnu publiku. Ukrainian Classical Ballet daje moderan izgled i jedan novi pogled na ovu najpoznatiju blagdansku bajku.

Uronite u čarobno adventsko vrijeme, atmosferu Božića i božićne čarolije te svoje ulaznice nabavite u sustavu i prodajnim mjestima Eventima ili na benzinskim postajama Petrol, Tisak Media centrima, Mjenjačnicama Exclusive Change ili Caffe baru Time Out u sklopu Arene Varaždin!

Za predstavu Orašar također će biti potrebno pripremiti COVID potvrde za sve starije od 12 godina, a za sve koji istu nemaju organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 19:45 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna. Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na predstavu stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.