Brucošijada grada Varaždina

Brucošijada grada Varaždina

25. studenoga 2016.

Dragi naši studenti i svi oni koji se tako osjećaju, došlo je vrijeme za službenu brucošijadu koju za vas spremaju u suradnji Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Sjever i Geotehnički fakultet. 

Ovogodišnja brucošijada biti će zapamćena kao jedna od najvećih, jer sa nama je jedinstveni i neponovljivi kralj zabave – Joško Čagalj – Jole.

Brucošijada će se održati 25. studenoga s početkom u 21 sat u Areni Varaždin.

Za početak predstavit će nam se jedan od novijih bendova iz okolice Varaždina koji će unijeti dašak rock/metal hitova velikana poput Deep Purple, Jimi Hendrix, Ozzy Osbourne i drugih – Tantra ¤.

Nakon toga slijedi nam bend već od ranije poznat na ovim prostorima po mnogobrojnim nastupima gdje kombinacijom domaćih i stranih hitova širokog žanra svaki puta iznova oduševi svoju publiku – Tragovi.

Glavni izvođač večeri, jedini i neponovljivi kralj zabave Joško Čagalj – Jole. Kako je na glasu za ponajboljeg izvođača u Hrvatskoj, ali vjerujemo i šire, izrazito nam je zadovoljstvo ugostiti ga u našem gradu gdje dolazi kako bi naši brucoši proslavili svoj početak studentskog života.

Za kraj dolazi nam na red after-party s dobro nam poznatim Alex Vic koji će nas zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Kako bi mogli bezbrižno uživati osiguran je i besplatan autobusni prijevoz. Stanice na kojima će se stajati su: Sveučilište Sjever, Autobusni kolodvor i Gradski autobusni kolodvor. Također prijevoz je osiguran i za studente iz Koprivnice. Vozni red možete pronaći na linku.

Brucošijada za pamćenje je zagarantirana, na Vama je samo da povedete omiljeno društvo. Sve ostalo odraditi će sjajna koncertna atmosfera.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 30,00 kn do dana Brucošijade, prodaja će biti na Fakultetima koji su organizatori, a  na dan Brucošijade ulaznice će se prodavati po 40,00 kn stoga vas pozivamo da svoje ulaznice kupite što prije.

Sve dodatne informacije možete dobiti od Studentskih zborova organizatora putem maila ili Facebook stranice.

Brucosijada