“DAME BIRAJU” ZA DAN ŽENA U VARAŽDINSKOJ ARENI

“DAME BIRAJU” ZA DAN ŽENA U VARAŽDINSKOJ ARENI

8. ožujka 2019.

Nakon 200 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, varaždinska publika napokon će moći uživati u popularnoj predstavi Dame biraju sarajevskog Altteatra u Varaždinskoj Areni i to, ni manje ni više, nego 8.3.2019. na Međunarodni dan žena.

Predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledaljice  i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju. Zašto je to tako, konačno će moći odgonetnuti i Varždinke i Varaždinci, barem oni koji nisu do sada već pohitali u Zagreb ili neko drugo mjesto gdje je predstava igrala.

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspijehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

Predstavu koju s velikim oduševljenjem i po nekoliko puta gleda mahom ženska publika, postala je svojevrsni „Ladies night out“ na kojemu se djevojke i žene od 17 do 77 godina zabavljaju kao nikad ali nije rijetka ni muška publika željna pravog, urnebesnog sarajevskoh humora.

Popularnost ove hit komedije pokazuju i brojke:  samo u Splitu su igrali više od 20 puta, u Zagrebu preko 10, Puli 8, Rijeci 4, Osijek , Dubrovnik i Šibenik  će upravo imati treću izvedbu u velikim  sportskim dvoranama.

Altteatar iz Sarajeva, u čijoj produkciji je i nastala predstava, svojevremeno je obećao nagradu gledatelju koji dokaže da se gledajući ovu predstavu nije nasmijao do suza. Nagrada još uvijek nije dodijeljena.

Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu  i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.

PREDSTAVA JE RASPRODANA!

Ulaznice za predstavu koja igra u petak 08. ožujka 2019. s početkom u 20 sati u ARENI VARAŽDIN po cijeni od 80 kuna možete kupiti putem sustava EVENTIM online i na svim prodajnim mjestima EVENTIMA: Caffe bar Time out Arena Varaždin, Benzinske pumpe PETROL, Exclusive Change mjenjačnice Kaufland VŽ i VŽ Lumini, Kiosci Tiska Varaždin, Suvenirnica – Trg Kralja Tomislava i Tobacco shop NET Korzo VŽ.

PLAKAT DB B1 s nagradama