Dječja predstava Peppa Pig – hit produkcija s originalnim glasovima iz crtića stiže u Varaždin

Dječja predstava Peppa Pig – hit produkcija s originalnim glasovima iz crtića stiže u Varaždin

4. siječnja 2023.

Najdraži lik naše djece iz crtića je zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig koja je osvojila srca malih i velikih i svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima, a uskoro dolazi UŽIVO u Hrvatsku! Mini turneja na kojoj će Peppa posjetiti Zagreb, Varaždin i Rijeku, održati će se od 29.12. 2022. – 4.1. 2023., a u Arenu Varaždin stiže 4. siječnja 2023.

Prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gledala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najupješnijih dječjih produkcija, Proslavu Peppe Pig. Od tada, PEPPA je donijela savršen program našoj djeci u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti u Hrvatskoj. Za vrijeme predstave naučiti ćemo koliko je posebna i važna kolekcija dijeljenih sjećanja i zašto će nam to biti važno kada odrastemo.

O PREDSTAVI: Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala  poklon, no Peppa I George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje- ogromni obiteljski foto album.

Ova simpatična predstava od 75 minuta izvrsna je zabava za cijelu obitelj, prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih lopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom.

Na predstavi vas čeka mnošto pjesama, iznenađenja i smijeha.

Ako ne želite propustiti veliki susret s Peppom Pig i njenom obitelji i prijateljima, požurite na prodajna mjesta Eventim ili na www.eventim.hr od utorka 15.11. i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.