Dr. Rajović još jednom dolazi u Varaždin održati NTC seminar

Dr. Rajović još jednom dolazi u Varaždin održati NTC seminar

27. studenoga 2023.

Prijavite se na NTC seminar u Varaždinu koji će se održati 27.11.2023.

Veliki je interes za predavanje dr. Ranka Rajovića, svjetski priznatog stručnjaka za razvoj djece.
Nakon što je u listopadu seminar dr. Rajovića u varaždinskoj Areni bio popunjen do zadnjega mjesta, otvoren je dodatni termin.
Ukoliko tijekom listopada niste bili u mogućnosti poslušati seminar Zašto djeca sve teže uče “Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece”, sada se možete prijaviti za 27.11.2023.

Seminar će se održati u Kongresnoj dvorani od 17:00h, a prijaviti se možete sve do 26.11. putem linka https://www.prosport.hr/seminar-ntc

Tijekom seminara Zašto djeca sve teže uče – Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece, saznat ćete zanimljive činjenice o djetetovom razvoju, kako se razvijaju njegove sposobnosti, kognitivni razvoj i koncentracija. Doktor Rajović ponudit će vam konkretne primjere i savjete za razvoj biološkog potencijala djeteta.

Doktor Ranko Rajović autor je NTC sistema učenja  koji se primjenjuje u više od 20 država Europe, a u sedam država ima akreditaciju ministarstva obrazovanja. Stručnjak je EHF-a (European Handball Federation) za neuroznanost u sportu, autor je preko 20 knjiga, priručnika i igara za cjeloviti razvoj djeteta.

Dr. Rajović specijalist je interne medicine, magistar neurofiziologije (Medicinski fakultet Novi Sad) i doktor sportskih znanosti (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Niš). Suradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i šef Katedre za neuroznanosti u odgoju i obrazovanju na Pedagoškom fakultetu u Kopru.

Prijave za seminar su otvorene na linku https://www.prosport.hr/seminar-ntc