Koncert Doris Dragović iz Arene Varaždin seli se u Čakovec

Koncert Doris Dragović iz Arene Varaždin seli se u Čakovec

26. ožujka 2022.

– Jedino što je uvijek isto su promjene. Dragi prijatelji, veselim se silno našem susretu u Čakovcu i premda su razlozi tužni, rado puštam Arenu Varaždin onima kojima je to najpotrebnije. Pjesma je uvijek bila ljekovita, zato ćemo 26.3. pjevati svim srcem. Usprkos svemu ! – rekla je Doris Dragović, vezano uz promjenu lokacije najavljenog koncerta za 26.3.2022., u dvoranu GOC-a, u Čakovcu.

Uz Dorisine koncerte se uvijek vežu samo lijepa sjećanja, lijepi događaji pa tako i za ovaj, lijepe najave. Tribine Dvorane GOC-a su rasprodane, a još ima nešto sitno ulaznica za parter dvorane.

Gost koncerta je Jacques Houdek!

Upravo danas, kada nas svega deset dana dijeli do koncerta, Doris je najavila i svog posebnog gosta koji će joj se pridužiti te večeri, a radi se o kolegi i prijatelju – Jacques Houdek.

– Pjevati s Doris za mene je svaki put praznik glazbe; to su trenuci koji se pamte, koji ispunjuju dušu, motiviraju je i hrane.    Nastup u Čakovcu bit će posebno emotivan iz više razloga – nismo imali prilike dijeliti pozornicu više od dvije godine od nastupa u Areni Zagreb, a naš duet “Ima nešto u tome”, iako iz 2016., danas dobiva poseban značaj, jačinu i nosi snažnu simboliku. Koji god stih uzmete, savršeno opisuje trenutnu situaciju kojoj svjedočimo i uči nas životu, savršenstvu u jednostavnosti i ljubavi koja bi nas uvijek trebala spajati i podsjećati da smo na kraju dana ‘samo’ ljudi, kojima je Zemlja dana i koji trebaju živjeti i pustiti druge da žive! No, ‘da se volimo k’o ljudi – ništa lakše, ništa teže!’… Zaista se iznimno veselim koncertu u Čakovcu, ponovnom susretu s publikom i svojom Doris koju najiskrenije cijenim kao umjetnicu i volim kao svoju kolegicu i prijateljicu. U subotu 26.3. u Čakovcu da se nađemo k’o ljudi, riječi malo da se druže, gdje je dobar običaj da se uzvrati jedno drugome onaj pravi osjećaj – IMA NEŠTO U TOME!’ – uoči gostovanja na koncertu legendarne Doris izjavio je Jacques Houdek, Gospodin Glas i nesumnjivo jedan od najvećih vokalnih autoriteta naše glazbene scene.

Priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima se bliži, a vi kako biste osigurali svoje ulaznice na vrijeme, požurite na prodajna mjesta: BP Petrol, Mjenjačnica Exchange, Tisak Media i Eventim.

Ulaznice koje su kupljenje za prvotno najavljeni koncert u Areni Varaždin, vrijede za preseljeni koncert u Dvoranu GOC-a, u Čakovcu.