Parni Valjak krajem godine stiže u varaždinsku Arenu

Parni Valjak krajem godine stiže u varaždinsku Arenu

26. prosinca 2024.

Parni Valjak, jedan od najistaknutijih bendova ovih prostora i ovogodišnji dobitnici nagrade Porin za životno djelo, najavljuje iščekivani samostalni koncert u Varaždinu, u sklopu ovogodišnje turneje. Koncert će održati u četvrtak, 26. prosinca ove godine u Areni Varaždin, a ulaznice su dostupne u prodaji na stranicama Eventima.

Nakon nastupa na prošlogodišnjem izdanju Špancirfesta, Parni Valjak ponovno s Igorom Drvenkarom stiže pred publiku u Varaždinu. Upravo su u kolovozu prošle godine na spomenutom Špancirfestu nastupili pred gotovo dvadeset tisuća posjetitelja, posve napunivši Vrazovu ulicu i prostor ispred glavne pozornice te tako zaokružili festival i oborili rekord posjećenosti. U sklopu aktualne turneje “Parni Valjak 2024 Tour” vraćaju se u Varaždin na svoj iščekivani samostalni koncert, koji će održati 26. prosinca u Areni Varaždin.

Najavljujući novi studijski album, bend je u svibnju predstavio četvrti po redu singl u posljednjih godinu dana, naslovljen “Kad padne mrak”. Nova pjesma nosi prepoznatljivi autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa te je odmah u prvom tjednu radijskog emitiranja ušla na HR Top 40 listu, i to na visoko drugo mjesto. Otkako im se u ožujku 2023. godine u novom poglavlju benda pridružio pjevač Igor Drvenkar, Parni Valjak objavio je i nove autorske singlove “Moja glava, moja pravila”, “Bogati će pobjeći na Mars” i “Sad kad znaš”, koje su naišle na pozitivnu reakciju publiku i sve redom dosegnule vodeće pozicije na HR Top 40 listi radijskog emitiranja.