Romantični koncert Sergeja Ćetkovića publika će pamtiti zauvijek

Romantični koncert Sergeja Ćetkovića publika će pamtiti zauvijek

23. listopada 2021.

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u varaždinskoj Areni, pred publiku je u subotu, 23. listopada 2021. godine, zakoračila jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji – Sergej Ćetković. Ovo je ujedno bio i prvi koncert od početka pandemije koji se održao bez ograničenja broja posjetitelja, uz obvezne Covid potvrde ili negativan test na Covid-19, a onima bez potvrde testiranje je bilo omogućeno ispred same Arene pred održavanje koncerta.

Crnogorski glazbenik i kantautor Sergej Ćetković svoje koncerte redovito pretvara u prave romantične spektakle pune emocija, a tako je bilo i ovaj put. Oduševljena publika, posebno mnogobrojne pripadnice nježnijeg spola, odlično je “surađivala” s glazbenom zvijezdom i nije skidala osmijeh s lica. Emocije su se mogle osjetiti u zraku, a bilo je i dolaska posjetitelja na pozornicu i grljenja.

Video i fotogalerija s koncerta dočarat će vam točnije kakva je atmosfera odisala varaždinskom Arenom.

Bila je ovo nezaboravna večer za publiku, ali i za Sergeja Ćekovića, kojim je ovo prvi nastup u Varaždinu. Sergej Ćetković, Medjimurski.hr i Arena Varaždin zahvaljuju svim posjetiteljima na dolasku i stvaranju uspomena koje će se pamtiti čitav život.