Stand up comedy show

Stand up comedy show

12. prosinca 2015.

Stand up comedy show

Nastavljamo i dalje u veselom tonu smijeha.

Stand up comedy show u izvedbi troje članova Studija Smijeha iz Zagreba, održati će se 12. prosinca u bistrou Time Out u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Areni).

Stand up comedy show počinje u 20.30 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Osim smijeha i dobre zabave pripremili smo vam i party pića: jager-cola, jacky-cola, aperol spritz, soco-cola.

Sve prisutne nasmijat će trio kojeg čine članovi Studija Smijeha: Marina Orsag, Saša Turković i Tihomir Paravina.

Marina Orsag veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Saša Turković je najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar Studija Smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema facebook profil. Ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati… kao i tamagotchi i Beta videorekorder. Misli su mu prljave, a humor čist … bez previše psovki i vulgarnosti. Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Tihomir Paravina je komičar koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može “izgorit” i pod reflektorima isto ko pod suncem.