Najbolji mladi rukometaši Europe dolaze u Varaždin

Najbolji mladi rukometaši Europe dolaze u Varaždin

9. kolovoza 2018.

Nakon Europskog prvenstva koje se održalo u siječnju grad Varaždin će u kolovozu ugostiti najbolje europske rukometaše do 18 godina. Od 9.-19. kolovoza u Koprivnici i Varaždinu moći ćete gledati utakmice najboljih europskih momčadi u uzrastu do 18 godina.

Varaždinu je pripala čast da ugosti samu završnicu Europskog prvenstva pa će se tako 17. i 19. kolovoza najbolje reprezentacije u Areni Varaždin boriti za medalje na svom prvom velikom natjecanju. Hrvatska će svoje natjecanje početi u Koprivnici gdje ih čekaju susreti skupine A protiv Izraela, Portugala i Srbije.  Nakon toga ih očekuju još dvije utakmice razigravanja također u Koprivnici.

U skupinama C i D koje se igraju u Varaždinu nastupit će reprezentacije Mađarske, Njemačke, Rusije, Španjolske, Islanda, Slovenije Poljske i Švedske

Europsko kadetsko prvenstvo počinje 9. kolovoza, a prvi će na teren Arene Varaždin istrčati rukometaši Slovenije i Švedske (14:30). Potom slijede utakmice između Islanda i Poljske (16:30) te Njemačke i Rusije (18:30). Prvi dan će zaključiti reprezentacije Španjolske i Mađarske (20:30).

Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na dan utakmice na blagajni dvorane.

Hrvatska je drugi put za redom domaćin europske smotre za kadete koji će se kroz ukupno 56 utakmica boriti za naslov prvaka Europe u uzrastu do 18 godina.

 

Za više informacija:

Web: http://m18euro2018.com/

Facebook: https://www.facebook.com/M18EHFEURO2018/

Instagram: https://www.instagram.com/m18ehfeuro2018/

Ulaznice: http://bit.ly/M18EURO_tickets