U19 svjetsko prvenstvo u rukometu (2.-14.8.2023.)

U19 svjetsko prvenstvo u rukometu (2.-14.8.2023.)

2. kolovoza 2023.

Svjetsko kadetsko prvenstvo je pred vratima. Odbrojavanje posljednjih 30ak dana upravo je počelo. I dok  hrvatski izbornik Krešo Ivanković okuplja svoje odabranike i vodi ih na pripreme prije nastupa u Varaždinu protiv Ruande, Alžira i Portugala u prvom krugu, vi požurite po ulanice. Od dana, 3. srpnja pa sve do kraja natjecanja i vi možete biti sudionik toga natjecanja, ali i pomoći, ne samo da Hrvatska ima „osmog igrača“ na tribinama, nego i da cijeli svijet shvati koliko Hrvatska voli rukomet.

Postanite dio 9. Svjetskog prvenstva za kadete kojemu je Hrvatska domaćin od 2. do 13. kolovoza u Opatiji, Rijeci, Koprivnici i Varaždinu te uživajteu potezima igrača koji će obilježiti svjetski rukomet u sljedećih 15-20 godina.

Hrvatski rukometni savez je u dogovoru sa Svjetskom rukometnom federacijom (IHF) uspio osigurati najniže moguće cijene karata sa željom da četiri naše dvorane budu što više popunjene jer nije najvažniji cilj zaraditi. Želimo svijetu poslati sliku koliko Hrvatska voli rukomet i koliko nam je rukomet, kao jedan od naših sportskih simbola, važan.

Karte za sve utakmice Svjetskog kadetskog prvenstva možete nabaviti po popularnim cijenama. Od početka natjecanja, 2. kolovoza, pa sve do završetka natjecanja u Glavnim skupinama 8. kolovoza, karte u sve četiri dvorane (Marino Cvetković Opatija, Centar Zamet, Josip Samaržija Bepo Koprivnica i Arena Varaždin) možete nabaviti po cijeni od 10 eura. Riječ je dakako o dnevnoj karti, a to drugim riječima znači da možete pogledati sve četiri utakmice dana.

Posljednja tri dana u Areni Varaždin cijene su malo promijenjene. Za 10. i 11. kolovoza 2023. godine kada se igraju četvrtfinalni i polufinalni susreti, cijena dnevne karte je 15 eura, a na dan finala, odnosno borbe za broncu, cijena dnevne karte je 20 eura.

Ne propustite priliku biti dio povijesti svjetskog i hrvatskog rukometa. Nakon jednog zlata, dva srebra i jedne bronce, Hrvatska želi novu medalju na svom terenu i uz svoje navijače.

Link na kojem možete kupiti karte online otvoren je sve do kraja natjecanja i zato požurite na ulaznice.hr!