Stand up comedy show u bistrou Time out

Stand up comedy show u bistrou Time out

30. travnja 2016.

Stand up comedy show u izvedbi troje članova Studija Smijeha iz Zagreba, održati će se 30. travnja u bistrou Time Out u Areni Varaždin.

Stand up comedy show počinje u 21:00 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Sve prisutne nasmijat će trio kojeg čine članovi Studija Smijeha: Domagoj Pintarić, Jelena Mandarić, Goran Vinčić.

Domagoj Pintarić

Kako od živciranja i frustracija nasmijati druge? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu to redovito uspijeva!

Iako on sam tvrdi da kroz nastupe nastoji postići terapeutski učinak i izbjegava pravu terapiju vjerojatno je bliže istini da je svjestan da je bolje smijati se no plakati nad svojim nevoljama. Sreća u nesreći je da ga nevolje zbilja vole i da mu je cijeli život isprepleten neobičnim i nevjerojatnim situacijama, a i da on sam na život gleda drugačije od velike većine.

Kako uopće funkcionira netko tko je student u 32. godini života, a u 22. je pisao zakon za Ustav Republike Hrvatske? Kako se čovjek koji je rođen u centru Zagreba odlučio otići živjeti u mjesto od 20 stanovnika čiji naglasak uopće ne razumije?

Kako je istovremeno radio kao izbacivač u noćnim klubovima i objavljivao poeziju?

Uvijek na suprotnoj strani od većine, iako često ne svojom voljom, vječit je izvor frustracija i analiza stvari koje svi vidimo, ali ih ne gledamo kao ono što stvarno jesu.

Jelena Mandarić

Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nježno biće koje se rasplače na Pampers reklamu. Jelena dolazi iz Srbije ali smo ju pripitomili i sada boravi u Zagrebu.

Goran Vinčić

Goran Vinčić Vinča je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac.