Tri kralja zabave ponovno u Areni Varaždin

Tri kralja zabave ponovno u Areni Varaždin

23. travnja 2016.

Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros vraćaju se u varaždinsku Arenu na ‘mjesto zločina’ gdje su prije godinu i pol održali fantastičan koncert pred prepunom dvoranom. Bio je to koncert prepun pozitivne energije, zbornog pjevanja i nevjerojatne atmosfere koja je vladala već od prvog takta. Fanovi su dolazili iz Dalmacije, Istre, Slavonije, Mađarske, Austrije i Slovenije sa izvješenim transparentima pa je atmosfera u dvorani podsjećala na najbitnije nogometne utakmice!

‘Tri kralja zabave’ 23. travnja ponovit će maratonski koncert na kojem samo najizdržljiviji opstaju na nogama do kraja! Poznati po svojim energičnim nastupima, Zeko, Grdi i Staki znaju pjevati po pet sati u komadu.

 

‘Ljubomorni ljudi’, ‘Dao bih sto Amerika’, ‘Dalmatinac sam’, ‘Evo mene, moji ljudi’, ‘Pokidat ću lance sve’, ‘Ima li nade za nas’ i još bezbroj hitova koje najrađe pjevamo na feštama, čekaju vas u Areni Varaždin.

Ulaznice možete nabaviti već od četvrtka 24. ožujka i to na prodajnim mjestima: kiosci Tiska, sustav Eventim, Rock Art Cafe (Varaždin), Caffe Bar My Way (Varaždin), Bistro Time Out (Varaždin), Caffe bar Arcus (Čakovec), Caffe bar Paladin (Čakovec), Caffe bar Inn (Novi Marof), Peoples bar (Ludbreg), BP Petrol (Ivanec), Pizzeria Vuri (Mursko Središće), Domino bar (Palovec), City bar (Prelog).

Tri kralja zabave već su napunila dvorane u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu, Zadru, Koprivnici, a u Sloveniji su nastupili u Ljubljani, Kopru i Novom Mestu, a interes za njihovim koncertima i dalje ne jenjava.